ترکیه در سال های اخیر به مقصدی برای دانشجویان پزشکی تبدیل شده است که تمایل به ادامه تحصیل در این رشته ها و یا تجربه مهاجرت تحصیلی به ترکیه در حین ادامه تحصیل دارند. ترکیه یک کشور اروپایی است که علاوه بر فرصت های آموزشی و زندگی، فرصت های فرهنگی زیادی را ارائه می دهد و می تواند پلی برای رسیدن به اروپا و تجربه زندگی بین المللی برای دانشجویان ایرانی باشد.

برخی از افرادی که قصد تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری را دارند که نمرات کنکور آنها برای ورود به دانشگاه های دولتی در ایران مناسب نیست و یا برخی از افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های ترکیه را دارند می توانند در اینجا تحصیل کنند. ترکیه. ترکیه کشور مهاجرت تحصیلی برای بسیاری از دانش آموزان ایرانی است. اما باید بدانند که مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در برخی رشته ها مانند پزشکی کار آسانی نیست.

با توجه به مهاجرت به ترکیه و تحصیل در این کشور، لازم است همه جوانب و گزینه ها را از قبل بررسی کنید و بر اساس شرایط زندگی، هزینه دیپلم، میزان پولی که می توانید اختصاص دهید، برنامه بلند مدت آینده و سبک زندگی، بهترین ها. تصمیم بگیر

کدام دانشگاه را برای تحصیل در ترکیه انتخاب کنید؟

هر کسی که به فکر مهاجرت از طریق تحصیل به ترکیه است باید بداند که اساساً دو نوع دانشگاه در ترکیه وجود دارد: برای اطلاعات بیشتر با شرکت مهاجرتی شاهان تماس بگیرید.

دانشگاه های دولتی

دانشگاه های خصوصی

دانشگاه های دولتی ترکیه از طریق دو نوع آزمون دانشجو می پذیرند:

شب

YÖS مخفف "امتحان برای دانشجویان خارجی" است. این آزمون برای تمامی دانشجویان خارجی که می خواهند در یکی از دانشگاه های ترکیه تحصیل کنند اجباری است. سالانه هزاران دانش آموز ترک از کشورهای مختلف در این آزمون شرکت می کنند. با توجه به نتایج آزمون YÖS، دانشجویان خارجی می توانند برای دانشگاه های ترکیه اقدام کنند و دانشجویانی که امتیاز لازم را کسب کنند، واجد شرایط ثبت نام در دانشگاه ها هستند. این آزمون شامل ارزیابی مهارت های ریاضی، هوش و هندسه است.

SAT

SAT در 192 کشور برگزار می شود و یک آزمون کالج آمریکایی است که شامل دو بخش ریاضی و ادبیات انگلیسی است که هر کدام 800 امتیاز دارند. بخش ریاضی این آزمون راحت تر از بخش ادبیات است. کسانی که نمره آیلتس 6.5 تا 7 دارند می توانند بعد از چند ماه برای SAT آماده شوند.

دانشجویان خارجی می توانند از یکی از این دو روش وارد دانشگاه های دولتی شوند. اما نکته مهم این است که ت دولت ترکیه در سال های اخیر نشان داده است که دانشگاه های دولتی تمایل چندانی به پذیرش دانشجوی خارجی ندارند.

چالش های مهاجرت به ترکیه برای تحصیل پزشکی

دانشگاه های دولتی و خصوصی در ترکیه طرح ها و برنامه های ثبت نام مختلفی دارند و تقریباً در همه آنها می توان دانشجویان بین المللی پیدا کرد. اما دولت ترکیه برای کمک به توسعه دانشگاه های خصوصی تصمیم گرفت دانشجویان خارجی یا کسانی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند به دانشگاه های خصوصی هدایت کند. پیش از این تعداد دانشجویان ترک و خارجی در دانشگاه های دولتی ترکیه تقریباً یکسان بود، اما در سال های اخیر تعداد دانشجویان خارجی در این دانشگاه ها 80 درصد کاهش یافته است.

قانون دیگری نیز وجود دارد که در طول سالیان متمادی به طور غیررسمی اجرا شده است. سال گذشته این قانون را در ترکیه به تصویب رساندند اما باز هم اجرای رسمی آن را به سال آینده موکول کردند. این قانون می گوید که هر دانشگاه فقط می تواند 10 درصد سهمیه به دانشجویان یک کشور اختصاص دهد.

بر اساس تصمیمات دولت ترکیه و دانشگاه های این کشور، برخی از رشته ها مانند پزشکی و دندانپزشکی به دلیل کاهش ظرفیت و افزایش شدید تعداد متقاضیان، شانس بسیار کمی برای تایید دارند. به عنوان مثال، در حالی که یک دانشگاه دولتی قبلاً می توانست 100 دانشجوی ترکیه ای و 100 دانشجوی خارجی پذیرش کند، اکنون فقط می تواند 20 دانشجوی خارجی بپذیرد و تنها 2 نفر از آنها می توانند ایرانی باشند. بنابراین دانشجویان ایرانی تنها در صورت داشتن معدل حداقل 19 و داشتن سوابق تحصیلی عالی شانس بالایی برای ورود به این دانشگاه ها دارند.

علاوه بر این، این امر شانس دانش آموزان ایرانی را برای قبولی در آزمون YÖS کاهش می دهد. این نیز دلیلی است زیرا کسانی که می خواهند در این رشته ها تحصیل کنند اغلب در رشته امتحانات دبیرستان هستند، به همین دلیل پایه ریاضی آنها چندان قوی نیست و از طرفی دو آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه، همانطور که ما گفته شد، بر اساس ریاضیات هستند.

اقامت تحصیلی در ترکیه از طریق دانشگاه های خصوصی

یکی دیگر از گزینه های دانشجویان، دانشگاه های خصوصی در ترکیه است که برخی از آنها توسط ایران معتبر هستند، اما تعداد بیشتری از آنها توسط سایر کشورهای جهان معتبر هستند. در رشته های پزشکی و دندانپزشکی برخی از دانشگاه های خصوصی هستند که بدون آزمون دانشجو می پذیرند. شهریه سالانه در دانشگاه های معتبر ایران برای این رشته ها معمولاً از 20000 دلار شروع می شود و تا سال 2024 به 33000 دلار می رسد. شهریه سایر دانشگاه هایی که ایران آنها را به رسمیت نمی شناسد اما در کشورهای دیگر به رسمیت شناخته می شود از حدود 10 هزار دلار شروع می شود و به حدود 20 هزار دلار می رسد و این نیمی از شهریه دانشگاه های شناخته شده توسط ایران است.

از طرفی کسانی که به فکر مهاجرت به ترکیه هستند و به رشته های پزشکی علاقه دارند باید بدانند که درآمد یک پزشک عمومی در ایران در ابتدای کار 30-20 میلیون است. تومن، اما یک پزشک عمومی در بخش پزشکی مهاجران مقیم ترکیه در حال تحصیل است، حقوق ماهیانه از 60000 لیر شروع می شود. به همین دلیل، بسیار مهم است که قبل از تصمیم گیری در مورد دانشگاه تصمیم بگیرید که آیا می خواهید پس از فارغ التحصیلی به ایران بازگردید یا خیر.

نکته مهم دیگری که در تصمیم گیری مفید است این است که در ترکیه خارجی ها اجازه کار در سه بخش دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی را ندارند، اگرچه اجازه تحصیل دارند. اما کسانی که در ترکیه در رشته پزشکی و پیراپزشکی تحصیل می کنند می توانند پس از شش سال تحصیل وارد بازار کار شده و پس از پنج سال کار تابعیت ترکیه شوند.

مزیت اصلی تحصیل در دانشگاه های پزشکی ترکیه این است که دانشگاه های زیادی در ترکیه با اعتبار بین المللی بالا وجود دارد و برخی از دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی ترکیه نیز مورد تایید وزارت بهداشت ایران هستند. به همین دلایل تعداد داوطلبان این دانشگاه ها در ایران افزایش یافته است.

مزایای تحصیل در ترکیه

از مهم ترین مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل می توان به فرصت های شغلی متنوع و هزینه های تحصیلی کمتر در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی اشاره کرد:

انواع قراردادهای آموزشی

ترکیه دارای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در سطح بین المللی است. این کشور برنامه های تحصیلی مختلفی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می دهد. روش های مختلف پرداخت شهریه، تخفیف دانشگاه ها، انواع اقامت دانشجویی و پروژه های مختلف، بورسیه ها و برنامه های تحصیلی دانشگاه های ترکیه به شما این امکان را می دهد که از گزینه های مختلف در تحصیل خود استفاده کنید و رشته ها و دانشگاه هایی را متناسب با اهداف و علایق خود انتخاب کنید. شما دارید

شهریه مقرون به صرفه

هزینه تحصیل در ترکیه به طور کلی کمتر از کشورهای اروپایی و آمریکایی است. این به ایرانیان کمک می کند تا با بودجه کم در خارج از کشور تحصیل کنند و همچنین هزینه زندگی در ترکیه نیز به طور کلی نسبتا پایین است.

فرصت های شغلی

ترکیه بازار کار بزرگ و رو به رشدی دارد. با مهاجرت به ترکیه و یا تحصیل در این کشور می توانید فرصت های شغلی بهتری بدست آورید. علاوه بر این، اگر می خواهید پس از فارغ التحصیلی به ایران بازگردید، مدرک تحصیلی شما در خارج از کشور مزیت رقابتی قوی در بازار کار ایران به شما می دهد.

فرهنگ و زبان

ترکیه کشوری با فرهنگ و تاریخ متنوع است. با زندگی در ترکیه می توانید فرهنگ و زبان ترکی را درک کنید و محیط بین المللی و اروپایی را تجربه کنید.

موقعیت جغرافیایی

ترکیه پل ارتباطی آسیا و اروپا محسوب می شود. این موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد به شما این امکان را می دهد که پس از مهاجرت به ترکیه به راحتی به سایر کشورهای اروپایی سفر کنید و از فرصت های مهاجرتی یا کاری در این مناطق بهره ببرید.

شرایط پذیرش دانشگاه برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه

ما می گوییم YÖS مخفف عبارت "Yabanci Uyruklu Öğrenci Sinavi" برای متقاضیان خارجی از دانشگاه های دولتی و برخی از دانشگاه های خصوصی ترکیه است. این آزمون در ترکیه برگزار می شود و مشابه آزمون ایران می باشد. امروزه بسیاری از موسسات و وعده های دروغین قبولی در دانشگاه های دولتی و با پذیرش هزینه های گزاف دلاری و تضمین قبولی، دانش آموزان و خانواده هایشان را به سمت آزمون YÖS سوق می دهند که در این صورت می توانند بدون این آزمون خصوصی یا تحصیلی نیز در دانشگاه پذیرفته شوند. مهاجرت به ترکیه اقداماتی انجام داده است.

شرایط پذیرش در دانشگاه های ترکیه

دانشگاه های خصوصی ترکیه دارای شرایط پذیرش بدون آزمون ورودی هستند. دانشگاه های پزشکی ترکیه در رتبه بندی جهانی بین 500 تا 1000 قرار دارند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه به زبان انگلیسی و ترکی امکان پذیر است و در صورت نداشتن مدرک زبان باید یک سال پس از ورود به دانشگاه در دوره های زبان شرکت کنید.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه

مدارک زیر برای ورود به دانشگاه و مهاجرت تحصیلی به ترکیه مورد نیاز است:

دیپلم و ریز نمرات با ترجمه

دیپلم قبلی و ریز نمرات آن با ترجمه

کپی پاسپورت


ژرف

به نظر می رسد یک بوفه قدیمی است، درست است؟ جاش کجاست؟

معنی کلمات درس پانزدهم فارسی پنجم + هم خانواده و مخالف

مهاجرت تحصیلی در ترکیه 2024 | مزایا و مهمترین عوامل مهاجرت به ترکیه

ترکیه ,دانشگاه ,تحصیل ,مهاجرت ,آزمون ,تحصیلی ,دانشجویان خارجی ,مهاجرت تحصیلی ,تحصیل کنند ,برای دانشجویان ,وجود دارد ,سایر کشورهای اروپایی ,دانش آموزان ایرانی
مشخصات
آخرین جستجو ها